Bedemand og begravelse i Hørsholm

Begravelsesforretning i Hørsholm giver kompetent rådgivning i en svær tid

Erfaren bedemand håndterer bisættelse og begravelse i Hørsholm

Hørsholm Begravelsesforretning giver den rette vejledning i den svære tid
Få råd og vejledning fra begravelsesforretning i Hørsholm

De fleste mennesker oplever på et tidspunkt at miste en, som har fulgt os gennem livet. Uanset om du har prøvet det før eller ej, er du sjældent forberedt når det sker, og det er hårdt. Det tærer på kræfterne, og det overskud man normalt kan drage nytte af, er forsvundet for en stund.

Når et dødsfald indtræffer, er det derfor særligt vigtigt med professionel rådgivning fra en erfaren bedemand, så du og dine kære kan få tid til at bearbejde sorgen uden at bekymre sig om de mange praktiske opgaver som f.eks. bisættelse eller begravelse samt kontakt til offentlige myndigheder, som følger med.

Hos din bedemand i Holte står vi klar til at hjælpe og vejlede jer gennem hele processen, uanset om I foretrækker en traditionel bisættelse eller begravelse, eller om I har andre ønsker.

Begravelsesforretning i Hørsholm står til rådighed for en personlig og forstående dialog

Bedemand Hørsholm assisterer ved begravelse eller bisættelse
Professionel bedemand i Hørsholm assisterer ved begravelse eller bisættelse

Vi kan som bedemand i Holte kontaktes døgnet rundt og står til rådighed for en personlig og forstående dialog i trygge rammer.

Vi kan enten mødes i dit hjem eller i vores begravelsesforretning, alt efter hvad du ønsker. Sammen gennemgår vi den afdødes sidste vilje og koordinerer alle praktiske detaljer vedrørende bisættelse eller begravelse i Hørsholm, så I undgår selv at koordinere med sygehus, kirkekontor, præst og så videre.

Vi sørger altid for at overholde vores aftaler og garanterer, at vi vil gøre vores allerbedste for at skabe så behagelig en afsked som muligt.

Vi assisterer også gerne ved begravelse Lyngby eller som bedemand Holte.

bliv kontaktet

Addresse

Lyng Bedemand

Frederiksdalsvej 21, ved Hasselvej

2830 Virum

CVR: 33504519

Telefon: +45 4587 0028